Desde 1995, Mayorista de Informática y Productos de Oficina.

Ofrecemos amplia variedad de producto, atención personalizada, stock permanente, precios competitivos, entregas en el día o en 24h y recursos logísticos y web para que puedas hacer dropshipping y trabajar desde cualquier lugar.

 

Condicions de venda i ús de la web

Benvinguts a GOP Iberia!

Estem encantats que ens hagis triat per a les compres. Abans de procedir amb la teva comanda, et volem informar sobre algunes condicions de venda importants:

1. Alta de Client o Modificació de Dades

Per ser client o actualitzar informació, completa el formulari i envia’l juntament amb una còpia del teu DNI/CIF al correu gopiberia@gopiberia.es

2. Productes i Preus

Tots els nostres productes estan subjectes a disponibilitat i els preus estan subjectes a canvis sense avís previ. Els preus no inclouen IVA, taxes, ni altres càrrecs addicionals.

3. Pagament

Acceptem diversos mètodes de pagament: prepagament amb descompte i pagament domiciliat amb l’autorització prèvia del nostre Departament Financer.

4. Enviament

Oferim recollida al nostre magatzem, enviament estàndard i entrega al dia, amb opcions de seguiment disponibles perquè puguis rastrejar la teva comanda en tot moment. Pots ampliar aquesta informació a la nostra pàgina de Serveis.

5. Recepció de Mercaderia

És molt important reportar qualsevol incidència a l’albarà de transport en rebre la comanda, així com notificar per correu electrònic qualsevol problema en un termini màxim de 48 hores.

6. Devolucions i Garanties

Si per alguna raó no estàs satisfet amb la teva compra, contacta’ns per fer el procés de devolució. La mercaderia s’ha de tornar en bon estat o amb proves de defectes per agilitzar el procés. Tots els productes estan garantits pels fabricants i alguns requereixen tractar directament amb el client final la garantia.

7. Política de Privadesa

Respectem la teva privadesa i protegim les teves dades personals d’acord amb la nostra Política de Privadesa. Les teves dades només es faran servir per processar la teva comanda i millorar la teva experiència de compra.

8. Emissió de Comandes per la Web

El Client és responsable de la seguretat de les seves claus d’accés. Les comandes realitzades mitjançant la web són vinculants.

9. Dret Aplicable i Jurisdicció Competent

En cas de litigi, s’aplicarà el dret espanyol i se sotmetran als tribunals de Barcelona.

10. Atenció al Client

El nostre equip d´atenció al client està disponible per ajudar-te amb qualsevol pregunta o inquietud que puguis tenir. No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres en qualsevol moment.

En fer una comanda amb nosaltres, acceptes aquestes condicions de venda. Esperem que gaudeixis de la teva experiència de compra Gràcies per confiar en nosaltres!