Desde 1995, Mayorista de Informática y Productos de Oficina.

Ofrecemos amplia variedad de producto, atención personalizada, stock permanente, precios competitivos, entregas en el día o en 24h y recursos logísticos y web para que puedas hacer dropshipping y trabajar desde cualquier lugar.

 

Politica de Privacitat

Aquesta política de privadesa descriu com GOP Iberia recopila, utilitza, protegeix i comparteix la informació personal dels usuaris que visiten el nostre lloc web. En utilitzar el nostre lloc web, accepteu els termes d’aquesta política de privadesa.

Qui és el responsable del tractament de les vostres dades?

GENERAL OFFICE PRODUCTS IBERIA, S.L. (en Avant “GOP Iberia”).

 • CIF: B60887205
 • Adreça postal: c/Narcís Monturiol, 68 08970 Sant Joan Despí, Barcelona
 • Correu electrònic del Delegat de Protecció de Dades: gopiberia@gopiberia.es

1. Informació que recopilem

 • Informació de contacte: Quan us registreu al nostre lloc web, podem recopilar el vostre nom, adreça de correu electrònic, número de telèfon i altra informació de contacte rellevant.
 • Informació de l’empresa: Podem recopilar informació sobre la vostra empresa, com el vostre nom, adreça, número d’identificació fiscal i detalls de facturació.
 • Informació d’ús: Recopilem informació sobre com interactua amb el nostre lloc web, incloses les pàgines que visita, el temps que passa al nostre lloc i els dispositius i navegadors que utilitza.

2. Ús de la informació

Utilitzem la informació recopilada per a les següents finalitats:

 • Per proporcionar i mantenir el nostre lloc web i els nostres serveis.
 • Per personalitzar la vostra experiència i oferir contingut i funcions adaptats als vostres interessos.
 • Per comunicar-nos amb vostè, respondre a les seves consultes i proporcionar informació sobre els nostres productes i serveis.
 • Per gestionar el vostre compte i processar transaccions.
 • Per millorar i optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis.

3. Protecció de la informació

Prenem mesures per protegir la seguretat de la informació personal que recopilem i emmagatzemem. Utilitzem mesures de seguretat tècniques i organitzatives per protegir les vostres dades contra l’accés no autoritzat, la divulgació, l’alteració o la destrucció.

4. Compartir informació

Podem compartir la vostra informació personal amb tercers proveïdors de serveis que ens ajuden a operar el nostre lloc web i oferir els nostres serveis. També podem divulgar informació personal quan sigui necessari per complir la llei, fer complir les nostres polítiques o protegir els nostres drets, propietat o seguretat.

5. Els seus drets

Vostè té certs drets en relació amb les dades personals, inclòs el dret a accedir, corregir, eliminar, restringir el processament i oposar-se al processament de les seves dades personals.

6. Canvis en la nostra política de privadesa

Ens reservem el dret d’actualitzar aquesta política de privadesa en qualsevol moment. Qualsevol canvi significatiu es comunicarà mitjançant una notificació al nostre lloc web. Us recomanem que consulteu aquesta pàgina periòdicament per estar al corrent de qualsevol canvi.

7. Contacte

Si teniu alguna pregunta sobre la nostra política de privadesa, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres a través de gopiberia@gopiberia.es

Darrera actualització: Febrer de 2024.