Desde 1995, Mayorista de Informática y Productos de Oficina.

Ofrecemos amplia variedad de producto, atención personalizada, stock permanente, precios competitivos, entregas en el día o en 24h y recursos logísticos y web para que puedas hacer dropshipping y trabajar desde cualquier lugar.

 

Avís Legal

En compliment amb el deure d’informació recollit a l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE), a continuació, es detallen les dades d’informació general d’aquest lloc web:

  • Titular del lloc web: GENERAL OFFICE PRODUCTS IBERIA, S.L. (GOP Iberia)- CIF: B60887205
  • Adreça: Narcís Monturiol, 68 – 08970 Sant Joan Despí (Barcelona)
  • Contacte: Tel. 932 452 500 – Email: gopiberia@gopiberia.es
  • Registre mercantil o autorització administrativa: Registre Mercantil de Barcelona, Tom 28.298, Foli 0093, Full 132.081, Inscripció 1a Data 23 de Juny de 1995.

Aquest lloc web té caràcter informatiu i té com a objectiu facilitar al públic en general, el coneixement de les activitats que realitza l’empresa i els serveis que presta.

Ús del lloc web: L’accés i/o ús d’aquest lloc web atribueix la condició d’usuari, que accepta, des d’aquest accés i/o ús, les Condicions Generals d’Ús reflectides aquí. Les condicions esmentades són aplicables independentment de les condicions generals de contractació que, si s’escau, resultin de compliment obligat.

L’usuari es compromet a utilitzar el lloc web i els seus serveis i continguts de manera conforme a la llei, la moral, els bons costums i l’ordre públic, així com amb el que disposa aquest Avís Legal. Així mateix, s’obliga a no utilitzar el lloc web o els serveis prestats a través d’aquest amb fins o efectes il·lícits o contraris al contingut del present Avís Legal, lesius dels interessos o drets de tercers, o que de qualsevol manera pugui danyar, inutilitzar o deteriorar el lloc web o els seus serveis, o impedir un gaudi normal del lloc web per altres usuaris.

1. Protecció de dades:

Les dades personals que es recullen a través del lloc web seran tractades de conformitat amb allò establert a la Política de Privadesa, la qual forma part integrant d’aquest Avís Legal.

2. Propietat intel·lectual i industrial:

Els drets de propietat intel·lectual i industrial sobre els continguts del lloc web, incloent-hi el disseny gràfic i els codis font, són titularitat de GOP Iberia o els seus col·laboradors, tret que s’indiqui el contrari. Queda prohibida la reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts d’aquest lloc web, fins i tot citant les fonts, llevat del consentiment per escrit de GOP Iberia.

3. Legislació aplicable i jurisdicció:

La llei aplicable en cas de disputa o conflicte dinterpretació dels termes que conformen aquest Avís Legal, així com qualsevol qüestió relacionada amb els serveis del present lloc web, serà la llei espanyola. Per a la resolució de qualsevol conflicte que pugui sorgir en ocasió de la visita al lloc web o de l’ús dels serveis que s’hi puguin oferir, GOP Iberia i l’usuari acorden sotmetre’s als jutges i tribunals de residència de l’usuari, sempre que el usuari sigui resident a Espanya i actuï en qualitat de consumidor. En cas contrari, la submissió serà als jutjats i als tribunals competents de Barcelona.

4. Actualització i modificació:

GOP Iberia es reserva el dret a modificar o eliminar, en qualsevol moment i sense previ avís, els continguts, serveis i qualsevol informació present en el lloc web, així com a modificar en qualsevol moment el present Avís Legal.

5. Contacte:

En cas de dubte o consulta sobre aquest Avís Legal, si us plau, contacteu-nos a través de gopiberia@gopiberia.es

Darrera actualització: Febrer de 2024.